Dragilor, va multumim ca ne urmariti aventura, ca ne-ati incurajat inca de la inceput sau ne-ati spus ca suntem nebuni. Poate suntem, cine stie?! Noi credem ca un pic de nebunie nu strica! 🙂

Cu siguranta stiti despre conturile noastre de Instagram si Facebook precum si de canalul nostru de Youtube pe care publicam in fiecare weekend un episod cu intamplarile saptamanii.

Daca nu sunteti abonati la canalul Youtube, o puteti face aici – https://youtube.com/2hearts4wheels – apasand apoi pe “subscribe”. Ne ajuta si pe noi si pe voi – vedeti mai usor cand publicam ceva nou.

Pe Instagram, in general, totul este perfect si ideal… desi stim ca viata nu este roz in fiecare zi.

Ceea ce nu stiti insa, este faptul ca am adunat deja, mai bine de 3 luni de scrieri intr-un jurnal personal, trairi si impresii scrise “la cald” in fiecare zi. Am recitit de curand primele notite si ne-au dat lacrimile. De emotie, de bucurie, de… viata reala traita pe 4 roti.

Si pentru ca multi ne-ati intrebat cum suntem, ce facem, cum e si daca ne puteti sustine cumva, ne-am gandit sa va facem o bucurie foarte personala: sa impartasim cu tine aceste ganduri asternute, din inima, pe hartie intr-un jurnal scris initial fara scopul de a fi „dat din casa” :).

Asadar, bucurati-va, zambiti si traiti emotiile alaturi de noi citind despre Prima noapte in Shooby!

*filele de jurnal sunt numerotate in ordine cronologica, pentru a tine firul povestii.
*sunt scrise in fiecare seara, despre ziua respectiva.

Multumim si 🤗 cu ☀️
Raluca, Eugen si Shooby
#2hearts4wheels