Data: 16.06.2019
Locatie: Split, Croatia
Km parcursi: 1587

Am intentionat sa ajungem in Brela, cica e o statiune misto, insa toate intrarile catre statiune au limita de inaltime, peste tot semne cu interzis campers asa ca i-am dat mai departe. Discriminare pe baza de marime! Hm…

Pe drum am gasit o plaja simpatica, am oprit si ne-am asezat pe nisip langa o familie… obeza! Incerc sa nu judec, dar sunt niste copii… Mama era decenta dar copiii, 3 la numaratoare, nu aveau mai mult de 12 ani si cred ca aveau 100 kg…

Le-am vazut viata pe fete si m-am intristat. Cum poti fi asa; se vede ignoranta pe trup… oare ce au in cap parintii astia?! GROAZNIC!

In Split am parcat chiar langa marina si vedeam barcile alea frumoase. In timp ce gateam, cu usa deschisa, auzim: “Hey campers, I love your van, i wanna see it.”

Oprisera rulota in mijlocul drumului sa intre in vorba cu noi. Dupa ce le-am raspuns au pornit rulota si au parcat-o cateva zeci de metri mai departe, unde era loc.

Mai tarziu, am parcat si noi langa ei. Au scos o sticla aproape congelata de jlibovita (tuica) si… da-i cu povesti.

Erau doi tipi la a doua tinerete, din Anglia! 🙂 Mai era langa noi o rulota a unui domn de peste 60 de ani care isi vanduse afacerile si acum calatorea singur. Foarte simpatici.

Oare oamenii care fac asta, nu toti sunt pe aceeasi directie?… deschisi cu inima mare?

Noapte buna Split 🤗

PS: prin geamurile din spate, din pat, vedem marea. E la 3 metri de noi 😍

Leave a Reply